
Synnytysvalmennus auttaa sinua valmistautumaan synnytykseen
Synnytysvalmennukseni on suunnattu Sinulle, joka haluat yksilöllisesti Sinun ja puolisosi tarpeisiin suunnitellun valmennuksen. Se on myös Sinulle, joka haluat löytää itsestäsi naisen luonnollisen voiman synnytysmatkallesi.
Kokonaisvaltainen valmistautuminen synnytykseen
Yksilöllinen synnytysvalmennus Sinulle ja puolisollesi / synnytyksen tukihenkilölle on kokonaisuus, jossa käydään läpi synnytyksen kulku ja kuinka voit löytää luonnollisen voimasi ja luottamuksen kehosi kantavaan voimaan.
Käymme läpi luonnollisia kivunlievityksiä, hengitysharjoituksia, rentoutumista ja synnytystä tukevaa liikettä. Kerron myös lääkkeellisestä kivunlievityksestä ja annan vinkkejä synnytyksen tukihenkilölle, kuinka hän voi tukea Sinua synnytyksen aikana.
Voisinko minä olla oikea match Sinun ja kumppanisi synnytysvalmentajaksi? Soita niin jutellaan.
Kahden kerran tapaaminen mahdollistaa syvällisemmin asioiden läpikäymisen ja erilaisten harjoitusten tekemisen. Jos taas olet uudelleen syynnyttäjä ja haluat tukea vain tietyissä asioissa yksi tapaaminen voi riittää.
Varaathan valmennuksen ajoissa, mielellään ennen raskausviikkoa 30.
Lotta S.
“Nukuin seuraavan yön tosi hyvin. Uni parani yleisesti ja stressitasot laski… oli helpompaa taas työskennellä oman rentoutumisen kanssa. Alkuun närästys paheni, mutta helpotti sitten muutaman päivän päästä. Oon suositellut kaikille raskausajan vyöhyketerapiaa. On ollut tärkeä osa siihen, että tuntee olonsa mukavaksi muuttuvassa kehossa.”
Henkinen valmistautuminen synnytykseen
Sanotaan että tieto lisää tuskaa, mutta kun tiedät mitä lapsen syntymä pitää sisällään, olet valveutuneempi tekemään myös tietoisia valintoja omalla synnytysmatkallasi.
Huolet ja pelot voivat kalvaa mieltäsi, jos et pääse käsittelemään niitä. On tärkeätä saada keskustella omista huolistaan sellaisen ihmisen kanssa, jolla on tietoa synnytyksestä ja joka pystyy kannattelemaan sinulle neutraalia ja hyväksyvää tilaa.
Vaikka synnytys on hyvin fyysinen kokemus, on se samalla myös emotionaalisesti vahva tapahtuma naisen elämässä.
Lapsen syntyessä syntyy myös äiti. Jos olet valmistutunut henkisesti synnytykseen, on Sinun helpompi löytää itsestäsi alkunaisen voimat ja pystyt antautumaan synnytyksen matkalle. Henkisesti vahvana pystyt hallitsemaan ja sietämään myös kipua ja muuttuvia tilanteita.
Henkinen valmistautuminen voi sisältää:
Erilaisia visualisaatiota
meditaatiota
rentoutus- ja hengitysharjoituksia
miellekartan ja toivelistan tekeminen
hyväksymisharjoitukset

Synnytysvalmennus
120 min. 160 €
2 x 120 min. 300 €
Haluaisitko muistaa läheistäsi lahjakortilla?
Osta sähköinen lahjakortti tarjoamiini hoitoihin!
Klikkaa linkkiä ja valitse juuri Sinun tarpeisiin sopiva lahjakortti läheisellesi. Se toimitetaan sähköisesti ja voit lisätä siihen oman viestisi vastaanottajalle.
Usein kysytyt kysymykset:
-
Synnytysvalmennukseen kannattaa tulla hyvissä ajoin, jotta ehdit harjoitella rentoutumista ja mielikuvamatkoja ennen varsinaista H-hetkeä.
Voit varata ajan valmennukseen jo ennen raskausviikkoa 30. -
Mieti rauhassa mitä toivoisit valmennuksen sisältävän, mihin kaipaisit tukea ja neuvoja. Myös synnytykseen osallistuvan puolison/tukihenkilön kannattaa pohtia mitä asioita hän toivoisi läpikäytävän.
Jos Sinun on vaikea lähteä liikkeelle täytä yhteydenottolomake, niin minä soitan Sinulle ja mietitään yhdessä. Puhelu ei velvoita Sinua mihinkään.
-
Ensisynnyttäjälle suosittelen kahta kahden tunnin mittaista kertaa. Silloin ehdimme käydä läpi mitä synnytyksessä tapahtuu, synnytyksen vaiheet ja kivunlievitykset.
Toisella kerralla pääsemme sitten harjoittelemaan rentoumista, mielikuvamatkoja / meditaatioita ja hengitysharjoituksia.
Tarvittaessa voimme ottaa lisäkäyntejä tunnin mittaisina.
-
Jokainen synnytysvalmennus on yksilöllinen juurti Sinun ja kumppanisi tarpeisiin suunniteltu. Se voi sisältää:
Mitä synnytyksessä tapahtuu
synnytyksen vaiheet
kivunlievitys
rentouminen
mielikuvamatkoja / meditaatioita
hengitysharjoituksia
mitä synnytyksen tukihenkilö voi tehdä
synnytysasennot
kuinka valmistautua synnytykseen
milloin sairaalaan?